Werken bij Wittebrug Lease?

Bekijk vacatures

Een fiets voor iedere werknemer

Calculator: bereken hier de leaseprijs van jouw zakelijke leasefiets

Leasetarief

inclusief service en verzekering

Persoonsgegevens

Wat is de zakelijke leasefiets?

Met de zakelijke leasefiets kunnen werknemers gebruik maken van een fiets tegen een vast tarief per maand. In principe staat dit gelijk aan zakelijke lease van een auto. Net als bij de lease van een auto worden zaken als verzekering, onderhoud, reparatie, etc. voor u geregeld.

Hoe werkt het?

De werkgever bepaalt zelf hoe de kosten worden verdeelt tussen werkgever en werknemer. Het hoeft zelfs helemaal geen geld te kosten om de werknemer extra voordeel te bieden. De werknemer kiest zelf een fiets uit vanaf €499, zolang het maar twee wielen heeft. Dit kan een stadsfiets, elektrische fiets of zelfs een mountainbike zijn.

De werkgever telt 7% van de consumentenadviesprijs van de fiets bij het inkomen van de werknemer. Hierop houdt de werkgever loonheffing in. De werknemer vindt deze bijtelling terug op zijn loonstrook. Dit werkt hetzelfde als bij een leaseauto.

Welke voordelen heeft de fietslease voor het bedrijf?

  • Vitaliteit onder de werknemers
  • Iedere werknemer kan hiervan profiteren
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarde
  • Duurzaamheid, 30x schoner dan een leaseauto
  • Verlaging van sociale lasten
  • Kostenbesparing, lager dan een leaseauto

Fietslease, geschikt voor iedere werknemer

In tegenstelling tot de voormalige fietsregeling is de nieuwe fiets van de zaak voor bijna elke werknemer interessant. Want heeft uw werknemer een leaseauto? Dan past een leasefiets daar gewoon naast. Een OV-kaart van de werkgever? Ook dan is de leasefiets ideaal om van en naar het station te fietsen.

Meer informatie over de Leasefiets