Werken bij Wittebrug Lease?

Bekijk vacatures

Meest complete vorm van ontzorging

Wat is operational lease?

Operational lease, ook wel full service lease genoemd, is de meest bekende en gekozen vorm van zakelijke lease. Voor een vooraf bepaalde looptijd en aantal kilometers per jaar krijgt u de beschikking over een door u gewenste auto.

Welke kosten zijn opgenomen in het leasetarief?

In het maandelijkse leasetarief zijn de kosten opgenomen van afschrijving, rente, administratiekosten, wegenbelasting, verzekering, reparatie, onderhoud, bandenservice, vervangend vervoer, hulpdienst, schadeafhandeling en eventueel brandstofpas. Bij operational lease draagt de leasemaatschappij de complete zorg over alle kosten. Wittebrug Lease regelt letterlijk alles met betrekking tot uw auto en zorgt voor ongestoorde mobiliteit tegen zo laag mogelijke kosten.

Wat zijn de voordelen van operational lease?

Belangrijk voordeel bij operational lease is dus dat u geen risico loopt op kosten voor het in bezit of gebruik hebben van de auto. Hiernaast hoeft u de auto ook niet op uw balans te activeren, omdat de auto niet uw eigendom is.

  • U weet precies wat u maandelijks kwijt bent aan de auto(‘s)
  • Financieel loopt u geen enkel risico, de leasemaatschappij handel alle kosten af
  • Geen grote investering nodig en toch in een nieuwe auto rijden
  • U hoeft de auto niet te activeren op uw balans, dit kan financiële voordelen leveren

Waar moet u rekening mee houden?

Operational lease is een populaire leasevorm in de zakelijke lease en kent fantastische  voordelen. Toch zijn er enkele zaken die wij bij u onder de aandacht willen brengen. Bij operational lease leaset u een auto voor een vooraf bepaalde looptijd en kilometrage per jaar. De looptijd waar u vooraf voor kiest kunt u tussentijds niet wijzigen. U kunt de auto dus ook niet vroegtijdig inleveren, zonder dat hiervoor kosten in rekening worden gebracht. Van tevoren moet u ook goed inschatten hoeveel kilometers u per jaar rijdt, want voor iedere teveel gereden kilometer betaalt u een aantal eurocenten.

Wij vinden het belangrijk dat u op de hoogte bent van deze zaken, dat is het ‘stukje’ transparantie wat wij u willen aanbieden. Weet u al welke leasevorm voor u de juiste keuze is, neem dan een kijkje in ons aanbod aan nieuwe auto’s én occasions. Mocht u vragen hebben over deze leasevorm, kunt u het formulier invullen onderaan de pagina.

Elektrisch rijden met zakelijke lease

Operational lease is ook beschikbaar voor elektrische auto’s, Wittebrug Lease is expert op dit gebied. Op Wittebrug Lease Elektrisch treft u meer informatie over elektrische rijden en een ruim aanbod aan elektrische voertuigen.

Onze mobiliteitsadviseurs adviseren u in het kiezen van het voertuig dat past bij het gewenste gebruik, bijvoorbeeld op het gebied van actieradius en laadtijden. Ook kunnen zij u helpen bij het kiezen van de beste laadoplossing.

Climate Neutral Group

Wittebrug Lease werkt samen met Climate Neutral Group waardoor het mogelijk is om de CO2-uitstoot van uw auto te compenseren door te investeren in klimaatprojecten. U rijdt hierdoor volledig klimaatneutraal omdat er elders geen extra broeikasgassen meer vrijkomen. Deze CO2-compensatie loopt volledig automatisch via uw tank-/laadpas. Voor iedere getankte liter brandstof of geladen kWh wordt de uitstoot direct berekend. De kosten van compensatie worden dan meegenomen op de factuur van uw tank-/laadpas.

Bekijk aanbod

Meer weten over Operational Lease?

  • *
  • Vul een vraag in.
  • *
  • Vul uw naam in.
  • *

Wittebrug Lease vindt het belangrijk transparant te zijn over de manier waarop zij met persoonsgegevens omgaat en de privacy van haar klanten en medewerkers waarborgt. Voor meer informatie verwijzen we naar de privacyverklaring.