Wat moet ik doen als ik mijn brandstofpas ben verloren?

Belt u direct met de afdeling Contractbeheer via 070-3429414. Wij zorgen dat uw pas wordt geblokkeerd en vragen een nieuwe pas voor u aan. 

Wat moet ik doen als mijn brandstofpas is geblokkeerd?

Indien u drie keer een onjuiste pincode heeft ingegeven wordt de pas automatisch geblokkeerd voor een periode van 24 uur. U dient dan op een andere wijze te betalen. De voorgeschoten brandstofkosten kunt u declareren op onze website via <Mijn Wittebrug Lease>. 

Wat moet ik doen als mijn brandstofpas is beschadigd?

Als de brandstofpas is beschadigd kunt u een nieuwe aanvragen bij de afdeling contractbeheer via cb@wittebruglease.nl of 070-3429414. U kunt ook het formulier gebruik op onze website via <Mijn Wittebrug Lease>. Stuur vervolgens de defecte pas (zonder pincode) naar ons retour: Antwoordnummer 10063, 2280 VB Rijswijk. Vergeet niet de beschadigde pas in tweeën te knippen.

Wat moet ik doen als ik mijn pincode niet meer weet?

Belt u met de afdeling Contractbeheer via 070-3429414. Zij kunnen u dan verder helpen. 

Hoe kan ik voorgeschoten brandstofkosten declareren?

Indien u onverhoopt uw brandstofkosten heeft moeten voorschieten dan kunt u deze via een formulier bij ons declareren. Dit formulier kunt u opvragen op onze website via <Mijn Wittebrug Lease>. Vergeet niet uw originele tankbonnen aan te hechten en mee te sturen. Bewaar een kopie van het declaratieformulier en tankbonnen voor uw eigen administratie. Uw declaratieformulier kunt u sturen naar Antwoordnummer 10063, 2280 VB Rijswijk.

Waar kan ik met mijn brandstofpas tanken?

In Nederland kunt u bij nagenoeg elk tankstation afrekenen, zowel bemande als onbemande tankstations. Bij het tankstation staat dit aangegeven door middel van het logo van MultiTankcard. Indien uw brandstofpas is voorzien van het DKV logo kunt u ook in het buitenland afrekenen, mits bij het tankstation dit met het logo van DKV is aangegeven.

Wat moet ik doen als de pomphouder de verkeerde pomp heeft afgerekend?

Neem het eventueel contant retour te ontvangen bedrag aan. Meld de vergissing bij uw werkgever en overleg wat er met het ontvangen geld moet gebeuren.