Wat moet ik doen als ik mijn kentekenbewijs of kentekencard kwijt ben?

Bij verlies van een van de kentekenbewijzen deel 1A en/of deel 1B of de kentekencard moet een nieuw exemplaar worden aangevraagd bij het RDW. Neemt u hiervoor contact op met de afdeling Contractbeheer via cb@wittebruglease.nl of 070-3429414. Houdt u er rekening mee dat afgifte van een nieuwe kentekencard enige tijd in beslag neemt.

Wat moet ik doen als ik mijn kentekenplaat kwijt ben?

Bij verlies of diefstal van een kentekenplaat kunt u contact opnemen met de afdeling Techniek via schade@wittebruglease.nl of 070-3429494. Daarnaast dient u aangifte te doen bij de Politie.

Wat moet ik doen als ik mijn sleutel en/of afstandsbediening kwijt ben?

Bij uw dealer kunt u een nieuwe autosleutel en/of afstandbediening bestellen. In verband met het “inleren” van de nieuwe sleutel is het belangrijk dat u alle overige sleutels en eventuele afstandbedieningen meeneemt bij uw bezoek aan de dealer. Alle kosten van de ontbrekende sleutels en/of afstandbedieningen zullen aan uw werkgever doorbelast worden.

Wat moet ik doen als ik mijn groene kaart kwijt ben?

Een nieuwe groene kaart (het internationale motorrijtuigenverzekeringsbewijs) kunt u opvragen bij de afdeling Contractbeheer via cb@wittebruglease.nl of 070-3429414.

Wat moet ik doen als ik mijn tankpas kwijt ben?

Belt u zo snel mogelijk met de afdeling Contractbeheer via 070-3429414. De brandstofpas wordt dan direct geblokkeerd en een nieuwe brandstofpas wordt aangevraagd.