Snel en flexibel

Met de leasevorm SHORT LEASE kunt u een auto huren van 1 tot 24 maanden. Dit is bijvoorbeeld zeer geschikt voor medewerkers met een tijdelijk contract, als flexibele aanvulling op uw wagenpark, als voorloopauto voor een in bestelling staande leaseauto of gewoon omdat u tijdelijk behoefte heeft aan een andere auto. Er is geen sprake van een vast contract: na een maand kunt u de auto inleveren zonder bijkomende kosten. Wij hebben altijd een passende auto direct beschikbaar en kunnen deze desgewenst bij u thuis of op kantoor afleveren.

Wanneer u voor korte tijd behoefte heeft aan een (andere) auto dan is RENT de beste oplossing. Wittebrug Rent verhuurt auto’s vanaf 1 dag. Zowel zakelijk als particulier. Het betreft altijd courante en compleet uitgeruste auto’s. Zo beschikt u snel en flexibel over passend tijdelijk vervoer voor een scherp tarief. Zakelijke klanten kunnen voor nog meer gemak gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Wittebrug Rent is lid van BOVAG en partner van Euromobil, dé verhuurder van Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en SKODA.

Auto huren

Short Lease Tarievenlijst

Meer weten over Short Lease & Rent?

  • *
  • Vul een vraag in.
  • *
  • Vul uw naam in.
  • *

Wittebrug Lease vindt het belangrijk transparant te zijn over de manier waarop zij met persoonsgegevens omgaat en de privacy van haar klanten en medewerkers waarborgt. Voor meer informatie verwijzen we naar de privacyverklaring.