Werken bij Wittebrug Lease?

Bekijk vacatures
Je hebt 3 weken te voet gereisd met je ouders en je broertje.
Je bent onder prikkeldraad door gekropen, je broertje bijna kwijtgeraakt en hebt een gedeelte van de overtocht in een overvolle rubberen boot gemaakt. Op zoek naar veiligheid.

Nu ben je in Nederland, in een opvang voor vluchtelingen. Je mist je vriendjes, je eigen bed, het plein waar je vroeger speelde. Je vader zegt telkens 'Dit is niet hoe het blijft" - maar je hebt geen idee wanneer het beter wordt. 's Nachts schrik je steeds wakker van nachtmerries en hoor je de bommen weer vallen.

REGELMAAT EN ONTSPANNING
De sociaal-emotionele behoeften van gevluchte kinderen in Nederland worden gemakkelijk over het hoofd gezien. Gevluchte kinderen hebben grote behoefte aan ontspanning, regelmaat en stabiliteit. Zodat ze weer kind kunnen zijn. War Child, UNICEF Nederland en Save the Children bundelen hun jarenlange wereldwijde expertise en ontwikkelden een programma voor gevluchte kinderen in Nederland.

WAT DOEN WE?
Het gezamenlijke project 'TeamUp' biedt gevluchte kinderen recreatieve activiteiten zoals sport, spel en dans. Alle activiteiten hebben een dieperliggend doel en vinden plaats op vaste tijdstippen in de week. Hierdoor hebben kinderen houvast en kunnen ze altijd naar iets uitkijken. Ze leren om vrienden te maken en om volwassenen te vertrouwen. Zo kunnen kinderen zoals Evi zich ontspannen, hun nare ervaringen een plek geven en weer even kind zijn. Noodzakelijk om zich weer veilig te voelen.

WITTEBRUG ALS SPONSOR
Wittebrug sponsort War Child al lange tijd. De prachtige acties, moedige hulp en doorslaggevende mentaliteit zijn inspirerend voor iedereen. Wij zijn dan ook enorm trots om hier ons steentje bij te kunnen dragen. Niet alleen in de wijde wereld is War Child actief, maar ook in Nederland zijn er vele plekken waar enorm veel werk wordt verricht. Al deze werkplekken brengen vele kilometers met zich mee die overbrugt dienen te worden. Wat is er nu beter dan als TeamUp in een Volkswagen up! door Nederland te rijden? Juist, niets! Wij wensen TeamUp enorm veel succes, plezier en veilige kilometers toe. Jullie zijn super!