Werken bij Wittebrug Lease?

Bekijk vacatures

Primoteq kreeg recent van Wittebrug Lease de sleutels overhandigd van enkele nieuwe auto's.

Het servicebedrijf hecht aan een wagenpark waar je van op aan kunt. Wittebrug denkt mee en ontzorgt. Het is een van de vele leveringen van Wittebrug aan Primoteq. ‘’Toen we in 2012 verzelfstandigden uit Stork, wilde we een nieuwe leasemaatschappij,’’ vertelt Annemarie Starrevelt, HR-adviseur en wagenparkbeheerder. ‘’We kregen verschillende partijen op bezoek, maar Wittebrug kwam zowel prijstechnisch als qua service het beste uit de bus. De monteurs juichten toen we overgingen op Volkswagen, SEAT, SKODA en Audi.’’ Primoteq is een belangrijke afnemer van Wittebrug. ‘’Wij hebben, verdeeld over de vestigingen Hengelo, Rotterdam en Nederweert negentig medewerkers. Al onze sales- en servicemedewerkers hebben een bedrijfsauto.’’ Het gaat om 75 auto’s, waarvan 41 bedrijfswagens, zoals de Volkswagen Caddy, Volkswagen Transporter en Volkswagen Crafter.

Beide bedrijven zijn heel erg tevreden over de langdurige samenwerking. ‘’Zij denken mee,’’ geeft Starrevelt aan. ‘’Zo bood Wittebrug aan om voor ons de bestickering te organiseren. Dat scheelt ons tijd en kilometers.’’ ‘’Ook rijden de bedrijfswagens en –bussen nu op zogenoemde All Weather banden,’’ vult Wittebrug Mobiliteitsadviseur Mirella van Zuylen aan. ‘’Dat scheelt jaarlijks omwisselen.’’ Mooie voorbeelden hoe Wittebrug ontzorgt. Wittebrug heeft verder één vaste contactpersoon die aan een half woord genoeg heeft voor een passende offerte.

Primoteq is sterk in onderhoud, reparatie en revisie van bewerkingsmachines, lasersnijmachines en hijs- en hefmiddelen. ‘’Wij helpen onze klanten presteren met optimale beschikbaarheid van hun productiemiddelen,’’ vertelt Primoteq-directeur Joost Rings. ‘’De technici werken zelfstandig en in teams en vrijwel altijd op locaties van onze klanten, dus moeten de auto’s functioneel zijn en een passende uitstraling hebben.’’ Het Wittebrug Business Center biedt in mobiliteit in de breedste zin. Dat gaat ook om autoverhuur, schadeafhandeling en zelfs bedrijfswageninrichting. Zo kunnen de medewerkers volledig toegerust werken. ‘’Onze kracht is dat wij mobiliteit van A tot Z kunnen leveren, terwijl we toch die persoonlijke aandacht geven,’’ aldus Van Zuylen. Nog dit jaar zullen alle bedrijfsauto’s bij Wittebrug zijn ondergebracht. ‘’Maar als de verwachte groei doorzet en het personeelsbestand uitbreidt, komen daar zeker meer auto’s bij, zegt Starrevelt.