€1.000 cashback óf leasefiets t.w.v. €3.299?

Bekijk actie

Werken bij Wittebrug Lease?

Bekijk vacatures

 Al vanuit het verleden bestaat er een relatie tussen Gerbert Jan Valk (Linden-IT) en Joost Kooreman (Wittebrug).

Toen we na een periode weer met elkaar in contact kwamen ging het in eerste instantie helemaal niet om direct tot zaken te komen maar was er algemene interesse in de opzet en ontwikkeling van ons nieuwe bedrijf Linden-IT”, vertelt Gerbert Jan. Maar door de groeiende economie en de positieve ontwikkelingen bij Linden-IT ontstond er korte tijd na het hernieuwde contact toch de behoefte aan het inzetten van een auto.

Joost vertelt: “We zijn vervolgens met elkaar in overleg gegaan hoe hier voor Linden-IT een goede invulling aan gegeven kon worden. Door de recente start van het bedrijf kunnen er in deze situatie vragen ontstaan met betrekking tot de hoogte van de investeringen die nodig zijn en de bijpassende voorwaarden.” Aangezien Linden-IT veel aandacht besteedt aan MVO is er goed gekeken naar de noodzaak van inzet van auto’s én is gekeken naar andere vormen van mobiliteit.

“Joost heeft met Wittebrug Lease uitstekend naar onze wensen geluisterd en een perfecte oplossing bedacht om een jonge, groeiende organisatie als Linden-IT te ontzorgen op het gebied van mobiliteit. We zijn dankzij het advies zelfs zo ver gegaan dat we nu ook gebruik maken van MIND in onze auto’s. Hierbij kunnen wij ons park en het gebruik van de auto’s uitstekend monitoren en kan Wittebrug actief reageren en ons ontzorgen bij reparatie & onderhoud, banden, et cetera”.

Joost vult aan: “MIND is een smartbox waarmee data uit de auto wordt gehaald zodat in een dashboard volledig inzicht wordt verkregen in het wagenpark en waarmee berijders met een app meer bewust gebruik kunnen maken van de auto.”

Gerbert Jan vervolgt: “Wij kunnen ons op onze beurt zo volledig richten op onze corebusiness: op het gebied van ICT-oplossingen stellen wij medewerkers beschikbaar als servicedesk medewerker of beheerder. Onder andere door onze mobiliteit goed te regelen kunnen wij hiervoor zeer reële prijs-prestatie verhoudingen bieden aan onze relaties; echt een ’win-win situatie’.”

Gerbert Jan Valk
CEO Linden-IT
www.linden-it.com