Gratis Big Green Egg Minimax bij Wittebrug Lease occasionaanbod

Gratis Big Green Egg bij SEAT Arona

Bekijk de SEAT Arona

Werken bij Wittebrug Lease?

Bekijk vacatures

Implementatie van nieuwe systemen

Het is tijd om ons beter op de toekomst voor te bereiden en een nog betere serviceprestatie te leveren aan u als klant. Om deze reden wisselen wij per 1 oktober 2019 van automatiseringsleverancier.

In de week na deze datum zullen wij zelf en onze diensten minder makkelijk of beperkt
bereikbaar zijn. Door deze stap te zetten kunnen wij u daarna beter rapporteren en breder ondersteunen in de afstemming van uw mobiliteitsbehoeften.

Wij maken ons hiermee klaar voor deelauto projecten, mobiliteitspas, uitbreiding van ons
private lease aanbod en de leasefiets. Wij zullen u op een later tijdstip hierover verder informeren.

Wij willen zo een proactieve bijdrage leveren, niet alleen aan het anders denken over mobiliteit, maar ook aan de concrete invulling.

De bestaande systemen en app blijven nog enige tijd actief maar zullen geen data meer verstrekken vanaf 1 oktober. Wij zullen u op de hoogte houden van het beschikbaar komen van de nieuwe app en wij zullen naar uw persoonlijke behoefte ook andere portalen en klantomgeving beschikbaar stellen.

Het spreekt voor zich dat wij alles op alles zetten deze conversie met een zo groot mogelijke zorgvuldigheid uit te voeren. Mocht u toch nog een onvolkomenheid tegenkomen laat het ons dan alstublieft weten!


Om uw eventuele vragen of opmerkingen correct te beantwoorden, ontvangen wij deze graag per e-mail. U kunt hiervoor mailen naar conversie@wittebruglease.nl. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken in geval van een acuut probleem