Werken bij Wittebrug Lease?

Bekijk vacatures

Onderzoek naar de tevredenheid over leasemaatschappijen, bij berijders en wagenparkbeheerders.

Voor de negende keer op rij is er grootschalig onderzoek gedaan naar de tevredenheid over leasemaatschappijen in Nederland. Dit onderzoek is opgezet om de mening van berijders en wagenparkbeheerders aan het licht te brengen. Deze meningen zijn enorm belangrijk en worden door Wittebrug Lease gebruikt als graadmeter, zeker in een bijzonder jaar als 2020. Een jaar dat effect heeft gehad op het gebruik van de auto en de zakelijke leasebranche.

In december afgelopen jaar zijn de uitkomsten van het grootschalig tevredenheidsonderzoek via een livestream vanuit Amsterdam bekend gemaakt. Ook dit jaar is Wittebrug Lease in de prijzen gevallen bij de verkiezing ‘Leasemaatschappij van het jaar’. Voor het onderzoek heeft Feedback Company berijders en wagenparkbeheerder gevraagd een enquête in te vullen. Aan de hand van de enquête konden deelnemers zijn/haar leasemaatschappij beoordelen.

Tevredenheid berijders
In totaal zijn er 27.630 enquêtes verstuurd naar de berijders van verschillende leasemaatschappijen. Hiervan zijn er 3.729 ingevuld retour gezonden, een response van 13%. In het onderzoek naar de tevredenheid onder de berijders heeft Wittebrug Lease een 8.1 als rapportcijfer ontvangen, dit levert een tweede plaats op in de categorie middelgrote en kleine leasemaatschappijen.

Tevredenheid wagenparkbeheerders
Naar de wagenparkbeheerder zijn in totaal 3.676 enquêtes uitgestuurd, waarvan 490 zijn ingevuld. Dit is een response van 13%. In het onderzoek naar de tevredenheid onder wagenparkbeheerders wordt Wittebrug Lease beloond met een 8,3. Dit rapportcijfer is goed voor een derde plaats in de verkiezing.

Deze uitkomsten zien wij als een beloning voor het harde van ons hele team. In een jaar waarin intern veel is veranderd en het coronavirus zoals bij veel bedrijven een groot invloed heeft gehad. Wij hopen dat we het normale (werk)leven spoedig weer kunnen oppakken en de beste dienstverlening kunnen blijven bieden aan onze klanten.

Bekijk via onderstaande bestanden hoe Wittebrug Lease op ieder onderdeel scoort, volgens berijders en wagenparkbeheerder:
Resultaten onderzoek berijders
Resultaten onderzoek wagenparkbeheerders