Werken bij Wittebrug Lease?

Bekijk vacatures

Laadpaal? Wij regelen het!

Elektrisch je auto laden, dat moet vooral gemakkelijk zijn. Vandaar dat Cube een slimme laadoplossing heeft ontwikkeld, beschikbaar in twee uitvoeringen: Cube Basic en Cube Smart. Van uitleg tot levering en installatie, Cube neemt al jouw zorgen uit handen.

Beide uitvoeringen werken met alle elektrische auto’s van alle merken en ze beschikken over een 3-faseaansluiting met de mogelijkheid om maximaal 22kWh te laden. De Cubes zijn te bestellen in iedere RAL-kleur. Maar wat is het verschil tussen de Cube Basic en de Cube Smart? De smart uitvoering verdeelt de beschikbare stroom optimaal dankzij het load balancing systeem. Daarnaast is de Cube Smart ook te gebruiken met een zakelijke laadpas. Naast dat de Cube innovatief is, is deze kleine kleurrijke laadpaal ook duurzaam. De updates van de Cube gaan via de lucht en ze hebben een lange levensduur.

Load balancing

Hierboven staat al kort benoemd dat de Cube Smart beschikt over load balancing maar wat houdt dat nou eigenlijk in? Load balancing zorgt ervoor dat de laadsnelheid wordt verlaagd zodra je de wasmachine gebruikt. Op deze manier worden de pieken in stroomvraag moeiteloos opgevangen zonder dat de stoppen doorslaan. Een ander voordeel van de Cube Smart is dat load balancing ook werkt zonder internet.

Installatie

De installatie van de Cube laadpalen wordt uitsluitend gedaan door gecertificeerde installateurs. Zij zorgen ervoor dat jouw laadpunt volgens de juiste instructies wordt gemonteerd, dit garandeert een veilige werking en een lange levensduur. Jij bepaalt of de Cube aan de wand of vrijstaand wordt bevestigd, mits dit natuurlijk mogelijk. Daarnaast geef je ook aan of de Cube met of zonder vaste kabel geleverd wordt (kabel van 5 of 8 meter). De installatie van een Cube laadpaal is eventueel ook thuis mogelijk.

In de meeste gevallen is het niet noodzakelijk om je meterkast uit te breiden. Wel kan het zijn dat de capaciteit lager is bij een 1-faseaansluiting, maar ook dan zorgt de Cube voor een goede verdeling. Om de maximale laadsnelheid te evenaren is een 3-faseaansluiting vereist. Dit kan door het verzwaren van de hoofdzekering. Deze verzwaring is essentieel wanneer je je auto wilt laden met de maximale snelheid of wanneer je een laadzuil van stroom moet voorzien als je hier gebruik van maakt (bedrijven). De hoeveelheid fases die je hebt staan vaak vermeld op jouw energierekening.

Laadpas

Iedere Cube wordt geleverd met een persoonlijke laadpas. Met deze Cube laadpas heb je toegang tot meer dan 150.000 laadpunten in Nederland en Europa. Het registratiesysteem van Cube zorgt ervoor dat alle kosten automatisch verrekend worden. Daarnaast bepaal je zelf welke abonnementsvorm het beste bij je past. Als je geen abonnement afsluit, heb je ook geen maandelijkse kosten. Kortom, deze pas is jouw sleutel tot vele groene kilometers.

Cube laadpaal bij Wittebrug Lease

Geïnteresseerd in het gebruiken van een Cube? Je kan een eigen Cube laadpaal via ons aanvragen. Onze adviseurs vertellen je graag meer over de voorwaarden en mogelijkheden. Zo kan je gemakkelijk en snel je auto laden zonder gedoe.