Werken bij Wittebrug Lease?

Bekijk vacatures

Auto Review

Deze week hebben wij in samenwerking met Skoda Wittebrug, de Skoda Enyaq IV 60 Sportline getest.

SUV met karakter

Skoda heeft onlangs de Enyaq IV 60 Sportline toegevoegd aan de Enyaq-reeks. De nieuwe sportline versie biedt een aantal upgrades en nieuwe functies ten opzichte van de standaard Enyaq IV 60. Voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar een sportieve en praktische elektrische auto is dit een aantrekkelijke optie. Daarnaast is de Skoda Enyaq IV uitgeroepen tot zakenauto van het jaar 2023.

Sportief en stijlvol

Laten we beginnen met het uiterlijk van deze elektrische SUV. Het heeft een sportief design met unieke details, bijvoorbeeld de zwarte 20-inch velgen en zwarte accenten op de grille, de zijspiegels en de dakrails. Het interieur is voorzien van sportstoelen, een multifunctioneel sportstuur en zwarte hemelbekleding.

Naast de sportieve uitstraling heeft de Enyaq IV 60 Sportline een actieradius van 390 kilometer volgens de WLTP norm en 180 pk sterke elektromotor. Een ander voordeel is de ruimte, deze Enyaq heeft een bagageruimte van 585 liter en plaats voor vijf personen.

Praktisch in gebruik

Wat betreft het interieur zijn er ook een aantal handige functies van de Skoda Enyaq die je moet weten, namelijk: het 13-inch infotainmentscherm, het digitaal instrumentenpaneel, head-up display, ijskrabber in de kofferbak en paraplus in de voorportieren. Daarnaast is deze elektrische SUV ook voorzien van geavanceerde rijhulpsystemen, zoals adaptieve cruise control en lane assist.

Kortom, als je op zoek bent naar een elektrische SUV met een sportief design en een groot bereik, is de Enyaq IV 60 Sportline een goede optie voor jou.

Interesse in deze auto?

Plan jouw proefrit met de IV 60 Sportline via onze Skoda Wittebrug dealer of vraag jouw IV 80 Sportline hier aan.

Van deze auto review is ook een video beschikbaar, klik hier om de video te bekijken op Instagram.