Werken bij Wittebrug Lease?

Bekijk vacatures

Klant aan het woord

Rob Winkel

Korte communicatielijnen zorgen voor klanttevredenheid

Begin maart stond onze verhuizing naar ons nieuwe bedrijfspand gepland.
Een plek waarin we heel fijn kunnen samenwerken, ontmoeten, inspireren maar ook lol kunnen hebben. Een moderne professionele uitstraling maar ook een gezellig Grand Café met bar en flipperkasten.

Ivo Burger (directeur Wittebrug Lease) stuurde enige dagen voor onze verhuisdag een leuk bericht of hij ons kon helpen met de inzet van een VW Transporter. Ik bedankte hem hartelijk, maar gaf aan dat dit niet nodig was, omdat de verhuizing via het verhuisbedrijf was geregeld.

De verhuizing verliep vlekkeloos en de eerstvolgende werkdag waren alle Rogers op hun nieuwe werkplek geïnstalleerd en konden we onze klanten weer goed bedienen.

Het nieuwe pand is ruim drie keer zo groot als het vorige, waardoor we besloten hadden de finale inrichting later af te ronden. We wilden eerst ervaren hoe we de ruimten het beste konden inrichten.

Al snel bleek dat wenselijk was om één van de spreekkamers te verrijken met een bankstel. We hadden deze nog voorradig op onze tweede locatie te Houten, maar om nu hiervoor een verhuizer in te schakelen...

Toch maar even Ivo gebeld of het aanbod nog geldig was. Natuurlijk was dit zo! Nog dezelfde dag stond er een ruime VW Transporter voor ons klaar en hebben we het bankstel vervoerd.

Mede deze pro actieve houding, maakt ons tot zeer tevreden klant van Wittebrug lease.”