Werken bij Wittebrug Lease?

Bekijk vacatures

En verder...

november 2017

Regeerakkoord Rutte III, wat betekent dit voor u als berijder

In het belastingplan 2018 is nauwelijks nieuws over autobelastingen gepubliceerd. De meeste maatregelen zijn immers in 2015 vastgelegd in de Autobrief II die nog tot en met 2020 van kracht is. Er zijn dus geen nieuwe maatregelen aangekondigd die van invloed zijn op de fiscale bijtelling voor privé gebruik: de bijtelling blijft voor alle auto’s 22% en voor volledig elektrische auto’s blijft dit 4%. De accijnzen, BPM en MRB tarieven worden per 1 januari 2018 verhoogd voor de inflatiecorrectie. Begin januari komt de nieuwe editie van “Auto en Fiscus” voor het jaar 2018 beschikbaar welke u dan kunt downloaden op onze website onder “Downloads”. Hier is overigens ook het zeer ingewikkelde “Stroomschema overgangsrecht bijtelling” te vinden.

Het regeerakkoord Rutte III besteedt, in het kader van het klimaatbeleid en het duurzaam maken van Nederland, veel aandacht aan toekomstige mobiliteit. Er wordt geïnvesteerd in de aanleg en onderhoud van infrastructuur waarbij rekening wordt gehouden met zelfrijdende voertuigen en informatiesystemen langs de weg. Daarnaast wordt de uitgereikte hand van de Mobiliteitsalliantie aangenomen waarbij de komende tijd pilots uit worden gevoerd met alternatieve vormen van vervoer en betaling zonder dat dit leidt tot een systeem van rekeningrijden. Tenslotte blijft verkeersveiligheid een belangrijk thema. Onder meer aandacht voor de groei van smartphonegebruik achter het stuur staat hoog op de agenda om het stijgende aantal verkeersslachtoffers een halt toe te roepen.

Informatie voor wagenparkbeheerder en berijder

Al geruime tijd hebben wij online informatie beschikbaar voor wagenparkbeheerders en contactpersonen van onze leaseklanten. U kunt via op onze website via “Mijn Wittebrug Lease / Rapportage Online” inloggen met een persoonlijke inlogcode. Steeds meer klanten maken gebruiken van de waardevolle informatie die kunt opvragen en als excel-bestand kunt downloaden. De informatie geeft u inzicht over onder meer wagenpark, berijders, kilometerstanden, onderhoud, APK, schade, bekeuringen, brandstof, et cetera. Heeft u nog geen inlogcode? Stuur email met uw naam en bedrijfsgegevens sturen naar Johan de Vos (jdevos@wittebruglease.nl) en hij maakt direct uw inlogcode aan.

Speciaal voor berijders van een leaseauto van Wittebrug Lease hebben we een mobiele website (app) ontwikkeld. Kijk op m.wittebruglease.nl en bekijk alle relevante informatie over bijvoorbeeld contactgegevens, onderhoud, eventuele winterbandeninfo, schade, brandstof en bekeuringen. Tevens kunt u de actuele kilometerstand van de auto eenvoudig aan ons doorgeven. U kunt inloggen met het bij ons bekende emailadres en wachtwoord. Wanneer u nog geen inlogcode heeft kunt u deze direct aanvragen via de knop “Nieuw account”. De rest wijst zich vanzelf.

Pluimen voor berijders

Ook in de afgelopen maanden hebben wij weer “Pluimen” uitgereikt aan berijders van een leaseauto die gedurende de looptijd van het leasecontract geen schade hebben gereden en de auto schoon en in goede staat hebben ingeleverd. Graag willen wij de volgende berijders danken voor hun goede zorgen over de leaseauto en veel plezier wensen met hun welverdiende “Pluim”:

  • De heer Van Post - High Security International.
  • De heer Heijdra - Heijdra Beheer.
  • De heer van Eijsden - Amaggi Europe.
  • De heer Bijster - Technology Garden.
  • De heer Jaarsma - Nofa & Marsac International