Speciale acties

Profiteer van de tijdelijke mega aanbieding

In samenwerking met onze leveranciers hebben wij regelmatig een mega aanbieding. Dit kan een volledig nieuw model zijn of een auto waarop tijdelijk extra korting wordt gegeven of een aantrekkelijk accessoirepakket wordt aangeboden.

Momenteel heeft Wittebrug Shortlease een zeer scherpe actie op de Volkswagen ID.3 1st. Deze auto is op voorraad en daarom kunt u nog profiteren van 8% bijtelling. Er zijn nog een aantal exemplaren beschikbaar. Het actietarief is vanaf €599, inclusief 800 km/mnd (10.000km per jaar). Dit actietarief geldt zolang de voorraad strekt. Interesse in deze auto? Bekijk hier de Volkswagen ID.3 1st, bepaal zelf het aantal kilometers per jaar en vraag een offerte aan.

Ondernemers opgelet we knallen het nieuwe jaar in met de ‘Frisse start’ actie. De beste Volkswagen Caddy ooit. 100% nieuw en toch 100% Caddy. De Caddy heeft een nieuw opwindend design, de nieuwste assistentiesystemen, innovatief infotainment en een ergonomische bestuurderswerkplaats. Interesse in deze Caddy? Neem contact op via 070-3429400. De ‘Frisse start’ actie is geldig t/m 28 februari.

Voor €459,- p.m. rijdt u in uw nieuwe ID.3 1st en in 2020 profiteert u nog van 8% bijtelling. De ID.3 1st is verkrijgbaar in vier kleuren: Gletscher White, Moonstone Grey, Makena Turquoise en Mangan Grey. Deze limited edition heeft de 58 kWh accu met een actieradius tot 424 km. Hij wordt standaard geleverd met vele opties en slimme features die autorijden nog makkelijker en veiliger maken.

De e-Golf E-Dition is bij Wittebrug Lease uit voorraad beschikbaar tegen een scherp tarief vanaf €399,-. De herkenbare en betrouwbare vorm van een Golf, maar dan volledig elektrisch. Vanaf 2021 gaat de bijtelling op elektrische auto’s omhoog naar 12%. Lease de e-Golf in 2020 nog met 8% bijtelling bij Wittebrug Lease, netto bijtelling vanaf €85,- per maand.

De Big Green Egg is de meest geliefde kamado BBQ van het allerbeste keramiek. U heeft het vast weleens gezien of over gehoord. Wittebrug Lease heeft een tijdelijke actie speciaal voor u. Bij afname van een full operational lease op 1 van onze jong gebruikte leaseauto’s, ontvangt u geheel gratis een Big Green Egg Minimax t.w.v. €919,00. Deze actie loopt t/m 31 juli 2020, zolang de voorraad strekt. Neem een kijkje in het ‘snel rijden’ occasionaanbod.

Wittebrug Lease is dé expert op het gebied van elektrisch leasen. Graag informeren wij u over de belangrijkste aspecten van duurzaam elektrisch rijden. Van de keuze van de meest geschikte auto tot advies over de beste laadoplossing.

Audi introduceert een nieuwe versie van zijn elektrische SUV, de Audi e-tron 50 quattro.
De e-tron 50 quattro heeft net als de e-tron 55 quattro twee elektromotoren. Het vermogen van dit model bedraagt 230 kW (313 pk) en heeft een actieradius van meer dan 300 km.

Zorgeloos autorijden tegen een vast, scherp tarief per maand. Zo weet je precies waar je aan toe bent.