Gratis Big Green Egg Minimax bij Wittebrug Lease occasionaanbod

Gratis Big Green Egg Minimax op het

snel rijden’ occasionaanbod

Werken bij Wittebrug Lease?

Bekijk vacatures

Speciale acties

Profiteer van de tijdelijke mega aanbieding

In samenwerking met onze leveranciers hebben wij regelmatig een mega aanbieding. Dit kan een volledig nieuw model zijn of een auto waarop tijdelijk extra korting wordt gegeven of een aantrekkelijk accessoirepakket wordt aangeboden.

De Big Green Egg is de meest geliefde kamado BBQ van het allerbeste keramiek. U heeft het vast weleens gezien of over gehoord. Wittebrug Lease heeft een tijdelijke actie speciaal voor u. Bij afname van een full operational lease op 1 van onze jong gebruikte leaseauto’s, ontvangt u geheel gratis een Big Green Egg Minimax t.w.v. €919,00. Deze actie loopt t/m 31 juli, zolang de voorraad strekt. Neem een kijkje in het ‘snel rijden’ occasionaanbod.

Wittebrug Lease is dé expert op het gebied van elektrisch leasen. Graag informeren wij u over de belangrijkste aspecten van duurzaam elektrisch rijden. Van de keuze van de meest geschikte auto tot advies over de beste laadoplossing.

Audi introduceert een nieuwe versie van zijn elektrische SUV, de Audi e-tron 50 quattro.
De e-tron 50 quattro heeft net als de e-tron 55 quattro twee elektromotoren. Het vermogen van dit model bedraagt 230 kW (313 pk) en heeft een actieradius van meer dan 300 km.

Zorgeloos autorijden tegen een vast, scherp tarief per maand. Zo weet je precies waar je aan toe bent.