Gratis Big Green Egg Minimax bij Wittebrug Lease occasionaanbod

Gratis Big Green Egg bij SEAT Arona

Bekijk de SEAT Arona

Werken bij Wittebrug Lease?

Bekijk vacatures

Speciale acties

Profiteer van de tijdelijke scherpe aanbieding

In samenwerking met onze leveranciers hebben wij regelmatig scherpe aanbiedingen. Dit kan een volledig nieuw model zijn of een auto waarop tijdelijk extra korting wordt gegeven of een aantrekkelijk accessoirepakket wordt aangeboden.

Lease de Seat Arona en ontvang geheel gratis de meest geliefde BBQ van het allerbeste keramiek, de Green Egg small (t.w.v. €1.268) geleverd met onderstel. Tegen een gunstige meerprijs zelfs verkrijgbaar in een grotere uitvoering. De actie geldt alleen bij het afsluiten van een contract voor de Seat Arona en zolang de voorraad strekt. Wees er dus snel bij en profiteer van een scherp tarief, vanaf €389 per maand.

Lease nu de Audi A1 sportback tegen een zeer aantrekkelijk tarief, vanaf €349 per maand. Een scherper tarief voor de Audi A1 vind je niet in Nederland. Deze A1 hebben wij op voorraad en kan je dus snel rijden. De sportiefste in zijn klasse, met een volledig nieuw en karakteristiek design. Bekijk de auto op IKRIJ.NL en bereken zelf je leasetarief.

Lease nu de ID.Buzz Cargo tegen een scherp tarief van €598,- per maand, in de operational lease. De ID.Buzz is met zijn, voor een bedrijfswagen, ongeëvenaarde actieradius en supersnelle oplaadtijd perfect voor jouw onderneming. Met de ID.Buzz kan je in aanmerking komen voor de subsidieregelingen SEBA en MIA. Hierdoor is het maandtarief zeer aantrekkelijk. Bekijk hier de elektrische bedrijfswagen en vraag een offerte aan.