Werken bij Wittebrug Lease?

Bekijk vacatures

Speciale acties

Profiteer van de tijdelijke scherpe aanbieding

In samenwerking met onze leveranciers hebben wij regelmatig scherpe aanbiedingen. Dit kan een volledig nieuw model zijn of een auto waarop tijdelijk extra korting wordt gegeven of een aantrekkelijk accessoirepakket wordt aangeboden.

Is uw eigen auto net wat te klein? Liever geen extra kilometers op de leasewagen? Huur deze zomer uw vakantieauto bij Wittebrug Autoverhuur vanaf 7 dagen en profiteer van ongelimiteerde kilometers! Wij bieden een ruime voorraad voertuigen in verschillende klassen. De aanbieding is geldig van 05-07-2021 tot en met 06-09-2021. Laat ons weten welke auto u wilt rijden.

De Volkswagen Transporter 6.1, bij ons uit voorraad leerbaar. Deze bestelwagen heeft een zeer rijke standaarduitrusting, een hoog laadvermogen en een vernieuwde cockpit. De beste bestelwagen om jouw werk zo makkelijk mogelijk te maken. Lease de Transporter bij ons al vanaf een actietarief van 369 per maand. Een scherper leasetarief is er niet in NL. Ook te koop vanaf €18.415

Recent hebben wij een aantal zeer populaire Mini’s ingekocht. Deze zijn gloednieuw en snel leverbaar in een aantal verschillende kleuren. Momenteel hebben wij nog de Mini Cooper, de Clubman en de Countryman op voorraad`en snel leverbaar. Voor de sportievelingen onder ons hebben wij bovenstaande modellen ook in de John Cooper West editie. U rijdt al voor €339 in een mini. Ook verkrijgbaar in private lease, bekijk hier de private leasetarieven!

Uit voorraad leverbaar, de Volkswagen Crafter. Tegen een zeer scherp leasetarief van €489 per maand. Een scherper leasetarief vindt u niet in Nederland. Met de Crafter gaat u goed voorbereid de weg op, de Crafter heeft namelijk de beste belaadbaarheid in zijn klasse. Standaard voorzien van cruise control, Radio ‘Composion Audio’ en comfort bestuurdersstoel. Als enige in zijn klasse ook standaard voorzien van voorgeboorde gaten voor de solide inbouw van opbergsystemen.

Ondernemers opgelet! Wittebrug Lease heeft de beste Volkswagen Caddy ooit uit voorraad leverbaar, 100% nieuw en toch 100% Caddy. De Caddy heeft een nieuw opwindend design, de nieuwste assistentiesystemen, innovatief infotainment en een ergonomische bestuurderswerkplaats. Interesse? De Caddy is tegen een zeer scherp tarief leverbaar. Al vanaf €179 verkrijgbaar met financial lease of €299 met operational lease.